Nyheder

Nyheder

Fælles spisning

NyhedesbrevPosted by Hans Gadegaard Tue, May 07, 2013 16:25:41

Til forældre

Fælles spisning/hygge efter træning d. 14/5 kl. 18:00

Der vil være lidt info for resten af året: Træning arrangementer osv.

Pris pr. person 25 kr. betales ved tilmelding.

Der er udleveret tilmeldings seddel fra Hans

Med Venlig Hilsen

BK Hermod

Sanne & Hans

Nyhedsbrev Aug. 2011¨

NyhedesbrevPosted by Brian Tue, August 23, 2011 13:32:04

Så prøver vi igensmiley
Nyhedsbrevene har længe været ikke eksisterende og måske er det en af grundende til at der er en del ting der flyder lidt i klubben.
Det vil vi hermed gerne prøve at rette op på, så dette er det første nyhedsbrev i år, Vi har besluttet at der vil komme flere, men dog ikke lagt os fast på frekvensen, så vi udgiver nyhedsbreve når der er nogle nyheder at skrive om.

Velkommen til brydesæsonen 2011/12
Vi går en spændende sæson i møde, med stærkeste pigetrup, indtil videre, men også med en masse spændende drenge der er nystartet, og allerede viser stort gåpåmod. Vi er i fuld gang med at se på, hvilke stævner vi skal til i år, det bliver gjort med trænere og ledere. Resultatet vil være en kalender, hvor du kan se hvilke weekender der skal holdes frie, til stævner. Vi regner med at deltage i de større stævner, og forsøge at finde et eller to stævner i udlandet.
Derudover vil vi gerne med til alle kredsturneringer og nybegynderstævner, men vil dog forbeholde os retten til at aflyse, hvis vi ikke kan få trænere med. Det mener vi er meget vigtigt at vi har hver gang.


HERMOD NEED YOU

Hjælpe HERMOD med at få klubhuset shinet op.


Den 10 & 11 september forbereder vi til en arbejds- og hygge Week-end

Vi ønsker at have og bevare det gode og hyggelige klubhus i Enggade. Men det trænger til at blive shinet op både ud- og indvendigt.

Vi vil jo gerne have, at klubhuset fremtræder funktionelt, pænt og vedligeholdt, så det repræsenterer HERMOD på den gode måde.

Derfor har vi valgt at give weekenden den 10/11. september til HERMOD, og vi håber på medlemmernes og forældrenes forståelse og især hjælp her til.

Vi starter dagen/dagene med fælles morgenmad, hvor vi finder ud af, hvilken opgave hver især vil påtage sig. Og så vil der være fornøden forplejning i løbet af dagen.
Endelig slutter vi af med fællesspisning fra grillen.

Vi vil også bede om, at nogle kan tage lidt værktøj med.

Der vil komme et opslag i klubben med tilmelding og liste over de opgaver, som vi pt. har prioriteret samt det værktøj, som vi vi få brug for, som f.eks. en stige, så vi kan få tagrenderne renset.

Forhåbentlig på gensyn med rigtig mange den 10- og 11 september.


Trænere
I 2011/2012 sæsonen forsætter Christina og Dennis deres gode arbejde med hold 1 og 2 om tirsdagen 17.00 – 18.00. Majken er blevet ny fast træner for hold 2 om torsdagen, hvilket vi er rigtig glade for.
Davoud og Michela er klar til at træde til for Majken, i tilfælde af sygdom eller fravær.
I en forsøgsperiode har Benjamin, og Davoud lovet at hjælpe med træningen, da der pludselig er opstået et behov, da vi har fået en lille flok store drenge der er så nye at de ikke ville få noget ud af træningen på hold 3. Mere om det senere.
Lüftü forsætter sin gode træning for hold 3 tirsdag of torsdag 18.00 – 19.30.


Facebook.
Emma har lovet at hjælpe med at gøre Hermods facebook gruppe lidt mere levende. Det glæder bestyrelsen meget, da det er et område vi halter en del efter på. Husk at melde jer til gruppen, derved får i information om alt hvad der rører sig i klubben. Samt deler informationen med alle jeres venner, hvilket jo er god reklame for klubben.

Middelalder.
D. 26 og 27-aug. deltager vi ved middelalderfestivalen. Vi har både en bod, hvor vi sælger pølser og fremfører desuden et brydeshow på en halv time 5 gange i løbet af dagen. Vi er heldige at 5 brydere har meldt sig til at klæde sig ud i middelaldertøj og vise hvad brydning er. I den forbindelse har vi trykt foldere, som vil blive delt ud under showene. Ketel Møller har tilbud at fungere som toastmaset ved showene, hvor han vil dele ud af sin store viden om brydning og Hermods historie. Dette sikrer, at vi viser hvad brydning er og der samtidig bliver forklaret hvad der foregår under showet. Det ville være rigtigt hyggeligt hvis I ville kommer forbi og snuppe en pølse.
Og det vil også være rigtig rigtig dejligt, hvis i vil komme og hjælpe et par timer i løbet af festivallen, det kniber lidt med at have hjælpere i boden…..

Ingen nyhedsbrev uden et lille opråb

Oprydning

Da klubben gerne skal være et rart og hyggeligt sted at komme har vi en lille bøn til jer alle, både bryder, træner og forældre. Vi vil bede jer om at rydde op efter jer, såsom at sætte jeres krus/glas i opvaskeren efter brug ligesom i vil gøre derhjemme. Også at sætte legesagerne på plads i reolen hvis i har brugt disse. De sidste der går Fjerner frugt rester så det ikke står og lugter og tiltrækker fluer, slukker lys, lukker vinduer, da det er sket flere gange at de har stået åbne og låser efter sig. Håber at i alle vil være med til at hjælpe med dette så det ikke er de samme der står med det hver gang. På forhånd tak.


Talskvinde.
Emma er blevet brydernes talskvinder og vi har allerede haft meget gavn af hendes store engagement og mange gode ideer. Vi er glade for dette arbejde og ser frem til flere gode tiltag.


Nok for denne gang, der skal jo også være stof til næste nyhedsbrev.

Sportslig hilsen
Hans

Victor Kristensen fik DIF´s idrætspris "Du gør en forskel"

NyhedesbrevPosted by Bestyrelsen Fri, June 18, 2010 14:50:59

Danmarks Idræts-Forbund, DIF, har stiftet en idrætspris til en lokal idrætsleder, som gør en forskel. Denne pris fik BK Hermods tidligere formand Victor Kristensen. Sammen med prisen fulgte en check på 5.000 kr.

Sportssammenslutningens formand Torben Engholm overrakte prisen ved repræsentantskabsmødet i marts 2010.

Torben har skrevet følgende:

Vi har haft rigtig mange indstillinger til DIF`s lokale idrætspris: Du gør en forskel. 12 i alt.

Vi er glade for at så mange klubber gør brug af muligheden for at hædre breddeidrættens ildsjæle.

Det er rigtig gode indstillinger vi i år har modtaget. Der var dog to indstillinger hvor man har peget på den samme person, som vi ikke kunne komme uden om.

Der er tale om en livslang indsats. Ikke bare for sin egen idræt. Men for hele Horsens Kommune s idræt.

Vedkommende har bygget rigtig meget op. Både hvad angår mursten, men også udvikling af den lokale idræt.

”Du gør en forskel” prisen går til en udøver der har været aktiv siden han var 14 år, og allerede efter nogle få år blev leder på forskellige niveauer, eksempelvis træner, ungdomsleder, klubbens pressetjeneste og kasserer.

I over 70 år har han beriget idrætten med en arbejdsindsats der ligger langt ud over det sædvanlige.

Jeg var til SfHO`s repræsentantskabsmøde meget ydmyg over i år at kunne overrække prisen til en tidligere formand for SfHO Victor Kristensen. Som har gjort meget og som har bygget meget.

På Brydeklubben Hermods vegne modtog SfHO denne indstilling af Knud G. Knudsen

Victor Kristensen gør en forskel, og det har han gjort i en menneskealder.

Viktor var kun 14 år, da han begyndte i Brydeklubben Hermod, og efter nogle år blev han leder på forskellige niveauer, eksempelvis træner, ungdomsleder, klubbens pressetjeneste og kasserer.

I 1954 blev Victor valgt til formand. En post, som han var ydmyg over for, og som han forvaltede på bedste måde i 12 år – frem til 1966. Selv om han stoppede som formand, bevarede han tilknytning til klubben, eksempelvis som klubrevisor og formand for Valhal, Hermods støtteforening af gamle brydere.

I Victors formandsperiode tog han initiativ til at få bygget et nyt stort og flot klubhus til Hermod beliggende i Enggade. Klubhuset blev planlagt og skabt af frivillig arbejdskraft – styret med en venlig men fast hånd af Victor.

Klubhuset blev indviet i foråret 1965 under overværelse af 120 personer med borgmesteren i spidsen. Ved indvielsen afslørede Viktor, at han havde været på byggepladsen hver eneste af de 304 dage, som byggeriet varede, og at han havde ført et nøje regnskab med alt, også hvem og hvor længe de enkelte frivillige havde arbejdet med byggeprojektet. Der havde været i alt 104 personer, som havde ydet en indsats fra 298 dage til én dag. Jo, der skulle være rene linjer – også i fremtiden.

Brydeklubben Hermod blev derved den første brydeklub i Danmark, der havde fået fod under eget bord.

Samme år som Victor blev formand i Hermod, blev han også valgt ind i SfHOs bestyrelse, hvor han blev vagt til formand i 1962 som afløser for sportssammenslutningens første formand og medstifter.

Arbejdet som SfHO formand blev nyt, spændende og tidkrævende. Victor kunne derfor ret hurtigt indse, at hans indsats i Hermod ikke kunne blive de 100 procent, som det hidtil har været. Derfor valgte han at fratræde formandsposten efter 12 gode og lykkelige år.

Victor bestred også formandsposten i SfHO i 12 år.

I den periode formåede Victor bl.a. at få konsensus til bygget af Vesthallen på Fussingsvej, som blev indviet i 1969.

Victor har senere vært medinitiativtager til Idrætsarkivet, med hvad og hvor han nu tilbringer rigtig mange timer med idrætsminder.

Jo, Victor har gjort og gør stadig en kæmpestor forskel for idrætten.

Denne indstilling er lavet, velvidende at Victor ikke har viet den største del at sit liv til idrætten for at blive begavet med priser, for som han selv har sagt: ”Idrætten har gjort mig rig på mange gode og glade oplevelser, og de er en mangedobbelt betaling i sig selv.

På Brydeklubben Hermods vegne: Knud G. Knudsen

Jeg har svært ved at forstille mig SfHO nogensinde kommer til at aflevere en pris der er så velfortjent som den jeg lige har givet dig.

Det engagement du har udvist idrætten i Horsens Kommune er så usædvanligt at det er der få der kan leve op til. Du har lavet store forandringer ved at være med til at bygge Brydeklubben Hermod og tage initiativ til Vesthallen. Men forandringerne må ikke være større end man kan se sig tilbage. Det du har været med til at bygge op nede på idrætsarkivet er én af SfHO`s tre kronjuveler. SfHO er stolt over det arbejde I har gjort de sidste 15 år. Især fordi de besøgene få noget med hjem hvis de løber ind i dig på arkivet. Som dine venner på idrætsarkivet skiver i deres indstilling. Han kan huske og fortælle et hav af historier om sporten i Horsens. Han følger stadig med i hvad der sker inden for sporten, og møder gerne op når der sker noget.

Sammen med Brydeklubben, Idrætsarkivet og SfHO`s bestyrelse ønsker jeg dig hjertelig til lykke med prisen og den er vel fortjent.

August 2009

NyhedesbrevPosted by Brian Matz Mon, September 07, 2009 20:35:19

Så er sæsonen i gang igen.
Det er dejligt at der stadig er en masse glade børn i vores lokaler nu endda 3 gange om ugen.
Stor tak til Sanne der har fået aftalen i stand med håndboldpigerne, så vi har et dejligt stort hold hver mandag nu.


Middelalderfestival.
Nu er der kun få dage til det går løs igen med middelalder festival. Igen i år har vi en bod med, som i sikkert ikke har kunnet undgå at bemærke, da der ligger masser af ting og sager i klubhuset og venter på at komme til brug på fredag. Jeg håber at alle HUSKER hvornår de er på vagtplanen, og alle der ikke er det kommer forbi og hilser på personalet denne dag.

Sommerlejr.
Næste weekend er der jo som i har fået invitation til, sommerlejr. Vi holder prisen meget lavt for at alle har en mulighed for at komme med, og håber på rigtig stor tilslutning. Det plejer at være en kæmpe succes og det regner og håber vi da også at det bliver i år. Rammerne kunne i hvert fald ikke være meget bedre end dem der er omkring DUI-lejren.

Løbehold.
Dette er et gratis tilbud til alle jer forældre som jo i forvejen kommer i klubben tirsdag kl 17, eller for dem som skal træne kl 18 og gerne vil være med til at løbe en tur. Vi starter absolut helt fra bunden så alle kan være uanset løbeniveau. Det er Lars som står for dette initiativ og som vil forsøge at få at få organiseret deltagerne så alle for noget ud af træningen, som sagt det er for alle uanset niveau, det er helt ok hvis man starter med at gå/lunte afsted. Første løbedag bliver d. 15/9 kl. 17:00

Ringorm.
Vi havde i foråret en del problemer med at nogle af vores brydere havde fået ringorm. Forhåbentlig er det nu helt væk efter sommerferien, men vil lige fremhæve de regler der er mht denne plage. UANSET hvad diverse vagtlæger siger så SMITTER ringorm som ind i h... Derfor har vi i bestyrelsen fastlagt nogle regler ang. Dette. Hvis der konstateres ringorm ved en bryder er vedkommende sat i karantæne mht. træning indtil der ikke længere er synlige spor efter denne svamp. Dette vil forhåbentlig gøre det hurtigere og begrænse smitten til et minimum. Bryderen kan selvfølgelig i stedet evt. løbe med løbeholdet, men ingen kropskontakt med andre brydere i perioden. Man kan købe en creme på apoteket der
(hvis man begynder tidlig nok) kan fjerne ringorm i løbet af ca. 14 dage.

Trænersituationen.
Der er desværre endnu ikke noget endeligt faldet på plads i denne sag, både Knud Knudsen og Hans G arbejder på at finde en løsning på vores problem. Mikkel Bertelsen har heldigvis lovet at hjælpe os igennem den første tid, indtil vi har en blivende løsning på plads. Mere herom senere.

Hjemmesiden.
Brian Matz har heldigvis taget posten som Webmaster på bkhermod.dk hvilket allerede nu kan ses, det er en flot og professionel hjemmeside han har fået lavet på meget kort tid. Der vil ske en masse opdatering i den nærmeste tid, så vend ofte tilbage og tjek for nyheder.

VM i brydning.
Valhal, BK Hermods støtteforening har taget initiativ til at vi kan komme meget billigt med til VM i Herning. Der er kun plads til 50 personer i bussen så det er efter først til mølle princippet. Medlemmer af Hermod eller Valhalla indbydes hermed til bryde VM i Herning. Med afgang fra brydeklubben Hermod lørdag den 26. September 2009 kl. 10.00
Billetter købes i Hermod efter først til mølle princippet eller bestilles hos undertegnede. Pris 150 kr. for bustur, Valhalla morgenkomplet på vej til Herning, VM billetter, øl og vand på hjemturen, masser af god brydning og socialt samvær. Bussen kører retur fra Herning kl. 22.00 præcis. (Finalerne slutter 21.30)

Seniorhold.
Vi vil meget gerne prøve at starte et senior hold op i Hermod, derfor opfordrer vi alle forældrer og i må gerne vise dette til jeres venner og naboer, en sjov og helt sikkert effektiv måde at komme i form på. Lige så snart vi er oppe på 10 i denne kategori vil der starte træning. Tilmelding til Hans Gadegaard.

Sportslig hilsen
Hans

Se nyhedsbrevet som pdf