Nyheder

Nyheder

NYHED: 14. juni 2018

Sidste NytPosted by Oliver Wed, June 20, 2018 15:04:10

Tre brydere fik medaljer ved international ungdoms-turnering i Tyskland.

I alt fem drenge-brydere fra BK Hermod Horsens deltog i lørdags, i den 45. Internationale Ungdomsturnering, Klaus-Prieser-Turnering 2018 i Bremen. Ved stævnet vandt William Øberg en velfortjent sølvmedalje, efter tre hårde kampe, mens Marcus Alexander Petersen og Adrian Mølby Gjødsbøl begge vandt bronzemedaljer med hjem til klubben.

Stævnet var planlagt som en sportslig afslutning på en forårssæson, som har budt på utroligt flotte resultater ved de seneste stævner her i landet. Bryderne har trænet hårdt og målrettet siden vinterferien, hvor BK Hermod besøgte netop klubben i Bremen, for at træne mod de fysisk og teknisk stærke tyske brydere. Vi kan se, at træningen har båret frugt, men må også erkende, at modstanden hér var overlegen. Kamptræningen giver de unge brydere vigtige erfaringer, og sammenholdet i klubben er forstærket efter weekendens gode oplevelser.September tilbud

Sidste NytPosted by Hans Gadegaard Fri, September 04, 2015 15:20:25

smileySE HER GRATIS TRÆNING I 6 MÅNEDER VED TILMELDING I SEPTEMBER.smiley

Er du en fighter?

Kan du lide at bevæge dig?

Er du klar til at møde udfordringer – og besejre dem?

Kan du lide at have det sjovt med jævnaldrende og dele gode oplevelser med dem?


Vil du være med til den sejeste sport i verden, samtidig med at du bliver stærk, smidig og farlig?


Svarer du ja til overstående så er brydning lige noget for dig


Vi mener helt bestemt du ikke bør snyde dig selv for at prøve brydning sammen med nogle af Danmarks bedste brydetrænere, og sejeste børn i alderen 5 til 15 år, derfor tilbyder vi 3 gratis prøvetimer Træningen foregår i klubhuset på enggade 8, tirsdag og torsdag fra kl 17:00

Brydning er ikke kun for drenge, faktisk har klubben formet nogle af de bedste pigebrydere

Selvom brydning er en kontakt sport, så er der langt færre skader en fx håndbold og fodbold, så der er altså intet at være bange for.

Når du møder op skal du have shorts, T-shirt og gerne indendørs sko med, først senere kan man bruge en rigtig bryderdragt.

Der er stævner i hele Danmark, og engang imellem også i udlandet, så mange gode oplevelser er garanteret

Tag endelig din far eller mor, eller en anden voksen med, vi har nemlig altid kaffe på kanden

SÆT I GANG

Billeder

Sidste NytPosted by Hans Gadegaard Thu, May 01, 2014 10:05:57
Linket "billeder" virker pt. Ikke, men en masse billeder kan ses her. http://galleri.bkhermod.dk/#!home

Generalforsamling referat

Sidste NytPosted by Hans Gadegaard Wed, April 30, 2014 15:57:09

Generalforsamling d. 24-4-2014 BK Hermod

Beslutningsreferat fra generalforsamling afholdt i BK Hermods klubhus, d. 24/4-2014 kl. 17.

Valg af dirigent og referent: Knud Knudsen blev valgt som dirigent, Hans Gadegaard valgt som referent.

Årsberetning fra Emil, godkendt

Regnskab Pia, fremlagt og godkendt, med forbehold for at revisorer godkender regnskab efterfølgende

Kontingentsatser: Det blev vedtaget at kontingenter stiger til 1200 kroner for alm. Medlemsskab og 1600 kroner for familiemedlemsskab. Begge er pr. år.

Pia genvalgt som kassere

Bestyrelsesmedlemmer:

Lotte Mouritsen valgt for 1 år.

Henrik Petersen valgt for 2 år.

Frank (karate) var ikke på valg, så 1 år tilbage

Rikke Christensen valgt som suppleant

Emil Rasmussen valgt som suppleant

Revisorer: Lars Søndergaard (valgt uden tilstedeværelse, Pia tjekker)

Steen Karlsen (valgt uden tilstedeværelse, Pia tjekker)

Sup. Revisor:

Knud Knudsen

Formand:

Hans Gadegaard

Evt. Der blev rejst forslag om vedtægtsændring ang. Kontakt mellem bestyrelse og medlemmer, fremadrettet både på mail og papir, ved de personer der ikke har pc. Det blev besluttet at bestyrelsen tager sig af denne opgave, og informerer ALLE medlemmer hvis ændring.

Det blev foreslået at der blev brugt flere kræfter på legatsøgning.

25/4-2014

Hans Gadegaard

Afskedsreception

Sidste NytPosted by Jørgen Rasmussen Sat, April 27, 2013 20:27:39

Tak for 37 års arbejde

D. 27. april 2013 blev der holdt reception for Knud og Åse Knudsen.

Det var en lidt kold, men solrig dag, da Hermod takkede Knud og Åse Knudsen for 37 års arbejde for klubben. Som Knud sagde i sin tale, har han aldrig deltaget i en brydetræning, men hans søn har tidligere være drenge- og ungdomsbryder. Vi kan her i Hermod være glade for at Knud og Åse er blevet ”hængende” selv om sønnen fandt andre interesser.

Dagen bød på mange gæster, der er tilknyttet klubben og ”gamle” kendinger, og der blev hevet mange gamle historier frem. Gavebordet var lige ved at være for lille til de mange gaver, og vi må håbe at Knud og Åse har mange venner, der kan hjælpe dem med at drikke de mange vine, som gæsterne kom med. Knud slap ikke for talerne og både den nuværende og tidligere formand Hans Gadegård holdt takketaler for Knud, som øjnesynligt blev rørt. Formanden for brydeforbundet holdt også en underholdende tale, som gav os andre et spændende indblik i, hvor stort et arbejde Knud har udført både på klubplan og på forbundsplan.

Der var en hyggelig og varm stemning og snakke gik lystigt mellem smørrebrød, kage, vin, øl og ostebord. Og vi slipper jo ikke Knud helt, da han stadig vil være en stor hjælp ved Kræmmermarkedet de næste 3 år. Der blev flere gange råbt 3 gange hurra for Knud og han blev hædret på behørig vis.

Horsens kommunes Idrætspris

Sidste NytPosted by Jørgen Rasmussen Mon, February 04, 2013 21:50:02

Eva Buxbom og Christina Mouritsen modtog velfortjent Horsens Kommunes Idrætspris som Hermods Danske mestre 2012.

Kolding cup 2012

Sidste NytPosted by Brian Sat, January 21, 2012 17:25:33


Kolding cup 2012

Årets første brydestævne er vanen tro i Kolding.
Bk Hermod mødte op med de stærke piger vi efterhånden er lidt kendte for i bryde Danmark.
Jeanett Karlsen var første pige på måtten og mødte Michelle fra Nakskov kampen var god men Jeanett trak det længste strå og vandt sikkert på point i begge perioder. Næsten samtidig var Majken Hansen i kamp imod Vasylina fra Tjekkiet, dette var en meget lige kamp, hvor Majken vandt første runde på point, men desværre gik i fald i anden runde. Derved løb Den tjekkiske pige af med sejren.
I anden omgang skulle Christina Mouritsen så på måtten for første gang, der ventede Camilla fra Kolding, som er Christinas evige modstander, denne gang havde Christina forholdsvis let spil, da kampen blev afgjort allerede indenfor de første 2 minutter. Majken kom stærkt igen da hun vandt over Michele fra Nakskov, Majken fik modstanderen lagt i fald i anden periode.
Jeanett mødte den tjekkiske Vasylina, og det viste sig at blive nøjagtig så dramatisk som man kunne vente, Jeanett fik næseblod, så meget at kampen måtte afbrydes, for at gøre madrassen ren, desværre måtte Jeanett se sig besejret af den meget stærke Tjekke.
I tredje runde mødte Majken og Jeanet hinanden i det man vel kan kalde lokalopgør, denne gang var det Majken der vandt den spændende kamp. Christina mødte den norske pige Thea, og det der så ud til at gå til Christinas fordel, vendte desværre i tredje periode hvor nordmanden viste sig at være den med mest styrke, og vandt kampen på point.
Sidste kamp for Hermods vedkommende var samtidig et af stævnets sidste kampe. Mette skulle i kamp mod Tora fra Drammen Norge. Igen en kamp med masser af spænding, som Mette heldigvis kom ud af som vinder, da hun midt i anden periode lagde modstanderen i fald.

Alt i alt en god lørdag for Hermod der fik medaljer med hjem til alle bryderne. Endnu engang viste Hermod sig som en af de stærkeste, hvad angår pigebrydning.

Mvh

Hans Gadegaard.

Hermod Camp

Sidste NytPosted by Brian Thu, October 21, 2010 14:52:15
Her kan du læse hvad brydning.dk

har skrevet om vores camp i weekenden 15 til 17 oktober

http://www.brydning.dk/da/nyheder/2010/10/Hermod%20Horsens%20Campen%202010.aspx

nye dragter

Sidste NytPosted by Brian Thu, September 30, 2010 15:59:52

Kære alle forældre

De nye klubdragter går meget snart i trykken. Vi vil naturligvis fortsat gerne have sponsorer til dragterne, så det er nu sidste mulighed, hvis vi skal nå at have firmalogo fra evt. sponsorer på dragterne.

Skynd dig at melde tilbage til Susanne Karlsen, hvis du har en sponsor. Al støtte har naturligvis interesse.

På forhånd tak for jeres hjælp.

SUSANNE KARLSEN