Nyheder

Nyheder

August 2009

NyhedesbrevPosted by Brian Matz Mon, September 07, 2009 20:35:19

Så er sæsonen i gang igen.
Det er dejligt at der stadig er en masse glade børn i vores lokaler nu endda 3 gange om ugen.
Stor tak til Sanne der har fået aftalen i stand med håndboldpigerne, så vi har et dejligt stort hold hver mandag nu.


Middelalderfestival.
Nu er der kun få dage til det går løs igen med middelalder festival. Igen i år har vi en bod med, som i sikkert ikke har kunnet undgå at bemærke, da der ligger masser af ting og sager i klubhuset og venter på at komme til brug på fredag. Jeg håber at alle HUSKER hvornår de er på vagtplanen, og alle der ikke er det kommer forbi og hilser på personalet denne dag.

Sommerlejr.
Næste weekend er der jo som i har fået invitation til, sommerlejr. Vi holder prisen meget lavt for at alle har en mulighed for at komme med, og håber på rigtig stor tilslutning. Det plejer at være en kæmpe succes og det regner og håber vi da også at det bliver i år. Rammerne kunne i hvert fald ikke være meget bedre end dem der er omkring DUI-lejren.

Løbehold.
Dette er et gratis tilbud til alle jer forældre som jo i forvejen kommer i klubben tirsdag kl 17, eller for dem som skal træne kl 18 og gerne vil være med til at løbe en tur. Vi starter absolut helt fra bunden så alle kan være uanset løbeniveau. Det er Lars som står for dette initiativ og som vil forsøge at få at få organiseret deltagerne så alle for noget ud af træningen, som sagt det er for alle uanset niveau, det er helt ok hvis man starter med at gå/lunte afsted. Første løbedag bliver d. 15/9 kl. 17:00

Ringorm.
Vi havde i foråret en del problemer med at nogle af vores brydere havde fået ringorm. Forhåbentlig er det nu helt væk efter sommerferien, men vil lige fremhæve de regler der er mht denne plage. UANSET hvad diverse vagtlæger siger så SMITTER ringorm som ind i h... Derfor har vi i bestyrelsen fastlagt nogle regler ang. Dette. Hvis der konstateres ringorm ved en bryder er vedkommende sat i karantæne mht. træning indtil der ikke længere er synlige spor efter denne svamp. Dette vil forhåbentlig gøre det hurtigere og begrænse smitten til et minimum. Bryderen kan selvfølgelig i stedet evt. løbe med løbeholdet, men ingen kropskontakt med andre brydere i perioden. Man kan købe en creme på apoteket der
(hvis man begynder tidlig nok) kan fjerne ringorm i løbet af ca. 14 dage.

Trænersituationen.
Der er desværre endnu ikke noget endeligt faldet på plads i denne sag, både Knud Knudsen og Hans G arbejder på at finde en løsning på vores problem. Mikkel Bertelsen har heldigvis lovet at hjælpe os igennem den første tid, indtil vi har en blivende løsning på plads. Mere herom senere.

Hjemmesiden.
Brian Matz har heldigvis taget posten som Webmaster på bkhermod.dk hvilket allerede nu kan ses, det er en flot og professionel hjemmeside han har fået lavet på meget kort tid. Der vil ske en masse opdatering i den nærmeste tid, så vend ofte tilbage og tjek for nyheder.

VM i brydning.
Valhal, BK Hermods støtteforening har taget initiativ til at vi kan komme meget billigt med til VM i Herning. Der er kun plads til 50 personer i bussen så det er efter først til mølle princippet. Medlemmer af Hermod eller Valhalla indbydes hermed til bryde VM i Herning. Med afgang fra brydeklubben Hermod lørdag den 26. September 2009 kl. 10.00
Billetter købes i Hermod efter først til mølle princippet eller bestilles hos undertegnede. Pris 150 kr. for bustur, Valhalla morgenkomplet på vej til Herning, VM billetter, øl og vand på hjemturen, masser af god brydning og socialt samvær. Bussen kører retur fra Herning kl. 22.00 præcis. (Finalerne slutter 21.30)

Seniorhold.
Vi vil meget gerne prøve at starte et senior hold op i Hermod, derfor opfordrer vi alle forældrer og i må gerne vise dette til jeres venner og naboer, en sjov og helt sikkert effektiv måde at komme i form på. Lige så snart vi er oppe på 10 i denne kategori vil der starte træning. Tilmelding til Hans Gadegaard.

Sportslig hilsen
Hans

Se nyhedsbrevet som pdf