Nyheder

Nyheder

DM Frederikshavn

Stævner & ResultaterPosted by Hermod Sun, March 27, 2011 21:22:19

Danmarksmesterskab i brydning 2011, Frederikshavn.

Brydeklubben Hermod Horsens gør rent bord til danmarksmesterskabet i brydning, søndag d. 27/3 i Frederikshavn.

De 5 piger der stillede op fra Horsens, viste at klubben har styrket sig på pigebryde området, ved at få en ny og dygtig fristils træner Lütfü. Det blev til 5 medaljer 3 af guld og 2 sølv. Det fantastiske består måske i at de eneste kampe der blev tabt var til egne brydere.

Christina Mouritsen, havde første kamp som nummer 3 ved stævnet, hun startede mod Camilla Schröder fra Kolding, de 2 har en indbyrdes kamp om at være bedst i vægtklassen, Christina tabte første runde på point, men viste så sin styrke og vandt anden runde på fald, hvorefter kampen jo var afgjort.

Derefter var det Michela Hansen, der mod Michelle fra brydeklubben Nakskov. Michela tabte også første runde på point, men også der viste hun styrken, ved at vinde næste omgang ved at lægge Michelle i fald.

Majken Hansen, der i forvejen er 3 gange dansk mester gjorde kort proces mod Trine Poulsen, og vandt efter ca. 1 minut ved at fange Trine i et hovedfaldsgreb og efter en kort styrkeprøve var denne kamp slut.

Den næste kamp, var så en af de knapt så sjove, der var det Eva Buxbom imod Michela Hansen begge fra Horsens. En spændende kamp i ca 1 minut, hvorefter Eva fik Michela i hovedgreb. Dette er ikke et sjovt sted at være, da Eva jo er både regerende Europa og verdensmester i styrkeløft. Derfor blev denne kamp afgjort på fald.

I kamp 31 viste en af Hermods talenter igen hvordan effektiv og koncentreret træning kan veksles til resultater. Jeanett Karlsen har udviklet sig enormt i det sidste år, seneste resultat var guldmedalje ved det internationale stævne – DanaCup i Lund Sverige. Hun var oppe imod Trine Poulsen fra AK Jyden.
Denne kamp varede under 1 minut, før Trine var lagt på ryggen med begge skuldre på madrassen. Dette betyder jo at kampen er slut, så dermed understregede Jeanett den gode kampform.

Kamp 49, Christina Mouritsen imod Maja fra Kolding, denne kamp blev også afgjort på mindre end et minut, da Christina fik godt fat i Koldingpigen og fik hende lagt i fald. Derefter var Christina den første Danmarksmester fra Horsens i 2011.

Kamp 52 var Eva mod Michelle fra Nakskov. Eva fik lynhurtigt fat i Michelle, og derved var den næste Danmarksmester fra Horsens fundet.

Kamp 55 var sidste kamp hvor Horsens var med, Det var Majken Hansen mod Jeanett Karlsen. Denne kamp var meget tæt imellem de 2 klubkammerater, hvor det tydeligvis er dagsformen der afgør hvem der løber af med sejren. I dag var det Jeanett der havde timet det bedst og vandt kampen.

Det samlede resultat var:

Eva Buxbom 55 kg. Guld
Jeanett Karlsen 63 kg. Guld
Christina Mouritsen 48 kg. Guld
Michela Hansen 55 kg. Sølv
Majken Hansen 63 kg. Sølv

Derudover blev BK Hermod kåret som bedste pigeklub ved stævnet.

Så alt i alt var det en rigtig god weekend for brydeklubben.