Nyheder

Nyheder

Nyhedsbrev Aug. 2011¨

NyhedesbrevPosted by Brian Tue, August 23, 2011 13:32:04

Så prøver vi igensmiley
Nyhedsbrevene har længe været ikke eksisterende og måske er det en af grundende til at der er en del ting der flyder lidt i klubben.
Det vil vi hermed gerne prøve at rette op på, så dette er det første nyhedsbrev i år, Vi har besluttet at der vil komme flere, men dog ikke lagt os fast på frekvensen, så vi udgiver nyhedsbreve når der er nogle nyheder at skrive om.

Velkommen til brydesæsonen 2011/12
Vi går en spændende sæson i møde, med stærkeste pigetrup, indtil videre, men også med en masse spændende drenge der er nystartet, og allerede viser stort gåpåmod. Vi er i fuld gang med at se på, hvilke stævner vi skal til i år, det bliver gjort med trænere og ledere. Resultatet vil være en kalender, hvor du kan se hvilke weekender der skal holdes frie, til stævner. Vi regner med at deltage i de større stævner, og forsøge at finde et eller to stævner i udlandet.
Derudover vil vi gerne med til alle kredsturneringer og nybegynderstævner, men vil dog forbeholde os retten til at aflyse, hvis vi ikke kan få trænere med. Det mener vi er meget vigtigt at vi har hver gang.


HERMOD NEED YOU

Hjælpe HERMOD med at få klubhuset shinet op.


Den 10 & 11 september forbereder vi til en arbejds- og hygge Week-end

Vi ønsker at have og bevare det gode og hyggelige klubhus i Enggade. Men det trænger til at blive shinet op både ud- og indvendigt.

Vi vil jo gerne have, at klubhuset fremtræder funktionelt, pænt og vedligeholdt, så det repræsenterer HERMOD på den gode måde.

Derfor har vi valgt at give weekenden den 10/11. september til HERMOD, og vi håber på medlemmernes og forældrenes forståelse og især hjælp her til.

Vi starter dagen/dagene med fælles morgenmad, hvor vi finder ud af, hvilken opgave hver især vil påtage sig. Og så vil der være fornøden forplejning i løbet af dagen.
Endelig slutter vi af med fællesspisning fra grillen.

Vi vil også bede om, at nogle kan tage lidt værktøj med.

Der vil komme et opslag i klubben med tilmelding og liste over de opgaver, som vi pt. har prioriteret samt det værktøj, som vi vi få brug for, som f.eks. en stige, så vi kan få tagrenderne renset.

Forhåbentlig på gensyn med rigtig mange den 10- og 11 september.


Trænere
I 2011/2012 sæsonen forsætter Christina og Dennis deres gode arbejde med hold 1 og 2 om tirsdagen 17.00 – 18.00. Majken er blevet ny fast træner for hold 2 om torsdagen, hvilket vi er rigtig glade for.
Davoud og Michela er klar til at træde til for Majken, i tilfælde af sygdom eller fravær.
I en forsøgsperiode har Benjamin, og Davoud lovet at hjælpe med træningen, da der pludselig er opstået et behov, da vi har fået en lille flok store drenge der er så nye at de ikke ville få noget ud af træningen på hold 3. Mere om det senere.
Lüftü forsætter sin gode træning for hold 3 tirsdag of torsdag 18.00 – 19.30.


Facebook.
Emma har lovet at hjælpe med at gøre Hermods facebook gruppe lidt mere levende. Det glæder bestyrelsen meget, da det er et område vi halter en del efter på. Husk at melde jer til gruppen, derved får i information om alt hvad der rører sig i klubben. Samt deler informationen med alle jeres venner, hvilket jo er god reklame for klubben.

Middelalder.
D. 26 og 27-aug. deltager vi ved middelalderfestivalen. Vi har både en bod, hvor vi sælger pølser og fremfører desuden et brydeshow på en halv time 5 gange i løbet af dagen. Vi er heldige at 5 brydere har meldt sig til at klæde sig ud i middelaldertøj og vise hvad brydning er. I den forbindelse har vi trykt foldere, som vil blive delt ud under showene. Ketel Møller har tilbud at fungere som toastmaset ved showene, hvor han vil dele ud af sin store viden om brydning og Hermods historie. Dette sikrer, at vi viser hvad brydning er og der samtidig bliver forklaret hvad der foregår under showet. Det ville være rigtigt hyggeligt hvis I ville kommer forbi og snuppe en pølse.
Og det vil også være rigtig rigtig dejligt, hvis i vil komme og hjælpe et par timer i løbet af festivallen, det kniber lidt med at have hjælpere i boden…..

Ingen nyhedsbrev uden et lille opråb

Oprydning

Da klubben gerne skal være et rart og hyggeligt sted at komme har vi en lille bøn til jer alle, både bryder, træner og forældre. Vi vil bede jer om at rydde op efter jer, såsom at sætte jeres krus/glas i opvaskeren efter brug ligesom i vil gøre derhjemme. Også at sætte legesagerne på plads i reolen hvis i har brugt disse. De sidste der går Fjerner frugt rester så det ikke står og lugter og tiltrækker fluer, slukker lys, lukker vinduer, da det er sket flere gange at de har stået åbne og låser efter sig. Håber at i alle vil være med til at hjælpe med dette så det ikke er de samme der står med det hver gang. På forhånd tak.


Talskvinde.
Emma er blevet brydernes talskvinder og vi har allerede haft meget gavn af hendes store engagement og mange gode ideer. Vi er glade for dette arbejde og ser frem til flere gode tiltag.


Nok for denne gang, der skal jo også være stof til næste nyhedsbrev.

Sportslig hilsen
Hans