Nyheder

Nyheder

Kolding cup 2012

Sidste NytPosted by Brian Sat, January 21, 2012 17:25:33


Kolding cup 2012

Årets første brydestævne er vanen tro i Kolding.
Bk Hermod mødte op med de stærke piger vi efterhånden er lidt kendte for i bryde Danmark.
Jeanett Karlsen var første pige på måtten og mødte Michelle fra Nakskov kampen var god men Jeanett trak det længste strå og vandt sikkert på point i begge perioder. Næsten samtidig var Majken Hansen i kamp imod Vasylina fra Tjekkiet, dette var en meget lige kamp, hvor Majken vandt første runde på point, men desværre gik i fald i anden runde. Derved løb Den tjekkiske pige af med sejren.
I anden omgang skulle Christina Mouritsen så på måtten for første gang, der ventede Camilla fra Kolding, som er Christinas evige modstander, denne gang havde Christina forholdsvis let spil, da kampen blev afgjort allerede indenfor de første 2 minutter. Majken kom stærkt igen da hun vandt over Michele fra Nakskov, Majken fik modstanderen lagt i fald i anden periode.
Jeanett mødte den tjekkiske Vasylina, og det viste sig at blive nøjagtig så dramatisk som man kunne vente, Jeanett fik næseblod, så meget at kampen måtte afbrydes, for at gøre madrassen ren, desværre måtte Jeanett se sig besejret af den meget stærke Tjekke.
I tredje runde mødte Majken og Jeanet hinanden i det man vel kan kalde lokalopgør, denne gang var det Majken der vandt den spændende kamp. Christina mødte den norske pige Thea, og det der så ud til at gå til Christinas fordel, vendte desværre i tredje periode hvor nordmanden viste sig at være den med mest styrke, og vandt kampen på point.
Sidste kamp for Hermods vedkommende var samtidig et af stævnets sidste kampe. Mette skulle i kamp mod Tora fra Drammen Norge. Igen en kamp med masser af spænding, som Mette heldigvis kom ud af som vinder, da hun midt i anden periode lagde modstanderen i fald.

Alt i alt en god lørdag for Hermod der fik medaljer med hjem til alle bryderne. Endnu engang viste Hermod sig som en af de stærkeste, hvad angår pigebrydning.

Mvh

Hans Gadegaard.