Nyheder

Nyheder

AlsiaCup Sønderborg

Stævner & ResultaterPosted by Hermod Mon, October 04, 2010 13:09:05

klokken er megatidlig lørdag morgen, og det er koldt og mørkt, ikke desto mindre er humøret okay og sommerfuglene begynder så smådt at kildre i maven. Nogle har allerede været oppe længe for lige at dele et par aviser ud inden.....

På turen var mikkel ræv lige ved at blive kølefigur, først på en Lupo, derefter Saaben, men den slap da heldigvis i denne omgang. Kl 8. var vi endelig fremme, Sønderborg, AlsiaCup, årets første cup!
4 brydere 1 træner og 2 forældre havde begivet sig afsted, for at forsvare klubbens ære.

Majken Hansen, Christina Moiritsen, Jeanett Karlsen, og Kasper Sørensen stillede op. Det viste sig jo hurtigt at stævnet ikke var så stort som først antaget så der måtte lige et par justeringer til. dvs. Jeanett og Majken rykkede fra pige gruppen til kvinder :-) en hurtig udvikling. Christina blev dreng, da der heller ikke var nogen hun ellers kunne prøve kræfter med. Så kun Kasper kom til at bryde i den gruppe han var vejet ind i.

Allerede i kamp 4 kom Christina på måtten, i en kamp der skulle vise om hun stadig havde formen. Det tog ca. 20 sekunder at vise at den vist er i orden. Den stakkels dren gik i fald meget hurtigt. Derefter skulle Kasper igang. Her kunne man godt se at han ikke har så meget erfaring som nogle af de øvrige, så efter lidt tid, sprang han lige i et hovedfald, og kampen var slut kort tid efter.

Jeanett og Majken måtte vente en rum tid før det var deres tur. de var oppe imod 2 kvinder fra Nakskov brydeklub, så det var jo nærmest en holdkamp samtiddig. Majken gjorde hurtig kampen forbi, og fik modstanderen i fald, Jeanett mødte Louise Due, regerende danmarksmester, i en brag af en kamp. muligvis dagens bedste første runde, hvor der blev gået til stålet.... Jeanett gik fra første runde med point, desværre gik det så galt i anden runde, hvor hun lavede en fejl, og røg i fald, hvorefter kampen jo var afgjort.

Slutteligt endte det med ikke mindre end 1 guld til Majken samt 1 sølv til Christina, så sæsonen er nu rigtig godt igang, og vi venter spændt på næste weekend, hvor vores nybegyndere skal på måtten for første gang i år, og for mange første gang i deres liv.

Vi prøver at få kampene op på storskærmen allerede fra tirsdag, hvis ellers pc'en vil makke ret.