Nyheder

Nyheder

Medaljeregn til bryderne fra BK Hermod

Stævner & ResultaterPosted by Brian Mon, October 15, 2012 07:50:45
Jannik Dauth Pust, Dommer Davoud Pour, Jeanett Karlsen, Mette Isaksen, Majken Hansen Eva Buxbom, Træner Jesper Linaa Christensen

Bjørne Cup, Nykøbing Falster. Bryderne fra BK Hermod fightede sig til imponerende 4 medaljer i det internationale stævne med 173 deltagere.
Mette Isaksen kæmpede sig til guld i 72kg. klassen for kvinder. I finalen mødte hun atter engang den evige rival Camilla Hansen fra Viking, Mette trak denne gang det længste strå og vandt finalen allerede i 2. runde.
Jeanett Karlsen fightede sig til sølv i 62kg. klassen for piger. Jeanett klarede sig overbevisende i de indledende runder, men måtte i finalen se sig overgået af svenske Josefine Nord.
Majken Hansen, 63kg. klasen for kvinder, kunne ligeledes smykke sig med sølv. Finalen blev en gentagelse af DM finalen, hvor Maria Støve atter engang trak det længste strå.
Eva Buxbom, som kun akkurat lige havde nået at pakke kufferten ud efter VM master i styrkeløft, mødte i 55kg. klassen for kvinder voldsom hård modstand. Den danske mester måtte tage sig til takke med Bronze. Guldet gik til franske Iman Mokhtari, mens Franske Mylede Triki satte sig på sølvet.
Jannik Dauth Pust måtte gå tomhændet fra Bjørne Cup. Han viste dog en god figur og fik en masse vigtig kamperfaring, i dette hans kun 2. stævne.


Kolding cup 2012

Sidste NytPosted by Brian Sat, January 21, 2012 17:25:33


Kolding cup 2012

Årets første brydestævne er vanen tro i Kolding.
Bk Hermod mødte op med de stærke piger vi efterhånden er lidt kendte for i bryde Danmark.
Jeanett Karlsen var første pige på måtten og mødte Michelle fra Nakskov kampen var god men Jeanett trak det længste strå og vandt sikkert på point i begge perioder. Næsten samtidig var Majken Hansen i kamp imod Vasylina fra Tjekkiet, dette var en meget lige kamp, hvor Majken vandt første runde på point, men desværre gik i fald i anden runde. Derved løb Den tjekkiske pige af med sejren.
I anden omgang skulle Christina Mouritsen så på måtten for første gang, der ventede Camilla fra Kolding, som er Christinas evige modstander, denne gang havde Christina forholdsvis let spil, da kampen blev afgjort allerede indenfor de første 2 minutter. Majken kom stærkt igen da hun vandt over Michele fra Nakskov, Majken fik modstanderen lagt i fald i anden periode.
Jeanett mødte den tjekkiske Vasylina, og det viste sig at blive nøjagtig så dramatisk som man kunne vente, Jeanett fik næseblod, så meget at kampen måtte afbrydes, for at gøre madrassen ren, desværre måtte Jeanett se sig besejret af den meget stærke Tjekke.
I tredje runde mødte Majken og Jeanet hinanden i det man vel kan kalde lokalopgør, denne gang var det Majken der vandt den spændende kamp. Christina mødte den norske pige Thea, og det der så ud til at gå til Christinas fordel, vendte desværre i tredje periode hvor nordmanden viste sig at være den med mest styrke, og vandt kampen på point.
Sidste kamp for Hermods vedkommende var samtidig et af stævnets sidste kampe. Mette skulle i kamp mod Tora fra Drammen Norge. Igen en kamp med masser af spænding, som Mette heldigvis kom ud af som vinder, da hun midt i anden periode lagde modstanderen i fald.

Alt i alt en god lørdag for Hermod der fik medaljer med hjem til alle bryderne. Endnu engang viste Hermod sig som en af de stærkeste, hvad angår pigebrydning.

Mvh

Hans Gadegaard.

Nyhedsbrev Aug. 2011¨

NyhedesbrevPosted by Brian Tue, August 23, 2011 13:32:04

Så prøver vi igensmiley
Nyhedsbrevene har længe været ikke eksisterende og måske er det en af grundende til at der er en del ting der flyder lidt i klubben.
Det vil vi hermed gerne prøve at rette op på, så dette er det første nyhedsbrev i år, Vi har besluttet at der vil komme flere, men dog ikke lagt os fast på frekvensen, så vi udgiver nyhedsbreve når der er nogle nyheder at skrive om.

Velkommen til brydesæsonen 2011/12
Vi går en spændende sæson i møde, med stærkeste pigetrup, indtil videre, men også med en masse spændende drenge der er nystartet, og allerede viser stort gåpåmod. Vi er i fuld gang med at se på, hvilke stævner vi skal til i år, det bliver gjort med trænere og ledere. Resultatet vil være en kalender, hvor du kan se hvilke weekender der skal holdes frie, til stævner. Vi regner med at deltage i de større stævner, og forsøge at finde et eller to stævner i udlandet.
Derudover vil vi gerne med til alle kredsturneringer og nybegynderstævner, men vil dog forbeholde os retten til at aflyse, hvis vi ikke kan få trænere med. Det mener vi er meget vigtigt at vi har hver gang.


HERMOD NEED YOU

Hjælpe HERMOD med at få klubhuset shinet op.


Den 10 & 11 september forbereder vi til en arbejds- og hygge Week-end

Vi ønsker at have og bevare det gode og hyggelige klubhus i Enggade. Men det trænger til at blive shinet op både ud- og indvendigt.

Vi vil jo gerne have, at klubhuset fremtræder funktionelt, pænt og vedligeholdt, så det repræsenterer HERMOD på den gode måde.

Derfor har vi valgt at give weekenden den 10/11. september til HERMOD, og vi håber på medlemmernes og forældrenes forståelse og især hjælp her til.

Vi starter dagen/dagene med fælles morgenmad, hvor vi finder ud af, hvilken opgave hver især vil påtage sig. Og så vil der være fornøden forplejning i løbet af dagen.
Endelig slutter vi af med fællesspisning fra grillen.

Vi vil også bede om, at nogle kan tage lidt værktøj med.

Der vil komme et opslag i klubben med tilmelding og liste over de opgaver, som vi pt. har prioriteret samt det værktøj, som vi vi få brug for, som f.eks. en stige, så vi kan få tagrenderne renset.

Forhåbentlig på gensyn med rigtig mange den 10- og 11 september.


Trænere
I 2011/2012 sæsonen forsætter Christina og Dennis deres gode arbejde med hold 1 og 2 om tirsdagen 17.00 – 18.00. Majken er blevet ny fast træner for hold 2 om torsdagen, hvilket vi er rigtig glade for.
Davoud og Michela er klar til at træde til for Majken, i tilfælde af sygdom eller fravær.
I en forsøgsperiode har Benjamin, og Davoud lovet at hjælpe med træningen, da der pludselig er opstået et behov, da vi har fået en lille flok store drenge der er så nye at de ikke ville få noget ud af træningen på hold 3. Mere om det senere.
Lüftü forsætter sin gode træning for hold 3 tirsdag of torsdag 18.00 – 19.30.


Facebook.
Emma har lovet at hjælpe med at gøre Hermods facebook gruppe lidt mere levende. Det glæder bestyrelsen meget, da det er et område vi halter en del efter på. Husk at melde jer til gruppen, derved får i information om alt hvad der rører sig i klubben. Samt deler informationen med alle jeres venner, hvilket jo er god reklame for klubben.

Middelalder.
D. 26 og 27-aug. deltager vi ved middelalderfestivalen. Vi har både en bod, hvor vi sælger pølser og fremfører desuden et brydeshow på en halv time 5 gange i løbet af dagen. Vi er heldige at 5 brydere har meldt sig til at klæde sig ud i middelaldertøj og vise hvad brydning er. I den forbindelse har vi trykt foldere, som vil blive delt ud under showene. Ketel Møller har tilbud at fungere som toastmaset ved showene, hvor han vil dele ud af sin store viden om brydning og Hermods historie. Dette sikrer, at vi viser hvad brydning er og der samtidig bliver forklaret hvad der foregår under showet. Det ville være rigtigt hyggeligt hvis I ville kommer forbi og snuppe en pølse.
Og det vil også være rigtig rigtig dejligt, hvis i vil komme og hjælpe et par timer i løbet af festivallen, det kniber lidt med at have hjælpere i boden…..

Ingen nyhedsbrev uden et lille opråb

Oprydning

Da klubben gerne skal være et rart og hyggeligt sted at komme har vi en lille bøn til jer alle, både bryder, træner og forældre. Vi vil bede jer om at rydde op efter jer, såsom at sætte jeres krus/glas i opvaskeren efter brug ligesom i vil gøre derhjemme. Også at sætte legesagerne på plads i reolen hvis i har brugt disse. De sidste der går Fjerner frugt rester så det ikke står og lugter og tiltrækker fluer, slukker lys, lukker vinduer, da det er sket flere gange at de har stået åbne og låser efter sig. Håber at i alle vil være med til at hjælpe med dette så det ikke er de samme der står med det hver gang. På forhånd tak.


Talskvinde.
Emma er blevet brydernes talskvinder og vi har allerede haft meget gavn af hendes store engagement og mange gode ideer. Vi er glade for dette arbejde og ser frem til flere gode tiltag.


Nok for denne gang, der skal jo også være stof til næste nyhedsbrev.

Sportslig hilsen
Hans

Hermod Camp

Sidste NytPosted by Brian Thu, October 21, 2010 14:52:15
Her kan du læse hvad brydning.dk

har skrevet om vores camp i weekenden 15 til 17 oktober

http://www.brydning.dk/da/nyheder/2010/10/Hermod%20Horsens%20Campen%202010.aspx

nye dragter

Sidste NytPosted by Brian Thu, September 30, 2010 15:59:52

Kære alle forældre

De nye klubdragter går meget snart i trykken. Vi vil naturligvis fortsat gerne have sponsorer til dragterne, så det er nu sidste mulighed, hvis vi skal nå at have firmalogo fra evt. sponsorer på dragterne.

Skynd dig at melde tilbage til Susanne Karlsen, hvis du har en sponsor. Al støtte har naturligvis interesse.

På forhånd tak for jeres hjælp.

SUSANNE KARLSEN

August 2009

NyhedesbrevPosted by Brian Matz Mon, September 07, 2009 20:35:19

Så er sæsonen i gang igen.
Det er dejligt at der stadig er en masse glade børn i vores lokaler nu endda 3 gange om ugen.
Stor tak til Sanne der har fået aftalen i stand med håndboldpigerne, så vi har et dejligt stort hold hver mandag nu.


Middelalderfestival.
Nu er der kun få dage til det går løs igen med middelalder festival. Igen i år har vi en bod med, som i sikkert ikke har kunnet undgå at bemærke, da der ligger masser af ting og sager i klubhuset og venter på at komme til brug på fredag. Jeg håber at alle HUSKER hvornår de er på vagtplanen, og alle der ikke er det kommer forbi og hilser på personalet denne dag.

Sommerlejr.
Næste weekend er der jo som i har fået invitation til, sommerlejr. Vi holder prisen meget lavt for at alle har en mulighed for at komme med, og håber på rigtig stor tilslutning. Det plejer at være en kæmpe succes og det regner og håber vi da også at det bliver i år. Rammerne kunne i hvert fald ikke være meget bedre end dem der er omkring DUI-lejren.

Løbehold.
Dette er et gratis tilbud til alle jer forældre som jo i forvejen kommer i klubben tirsdag kl 17, eller for dem som skal træne kl 18 og gerne vil være med til at løbe en tur. Vi starter absolut helt fra bunden så alle kan være uanset løbeniveau. Det er Lars som står for dette initiativ og som vil forsøge at få at få organiseret deltagerne så alle for noget ud af træningen, som sagt det er for alle uanset niveau, det er helt ok hvis man starter med at gå/lunte afsted. Første løbedag bliver d. 15/9 kl. 17:00

Ringorm.
Vi havde i foråret en del problemer med at nogle af vores brydere havde fået ringorm. Forhåbentlig er det nu helt væk efter sommerferien, men vil lige fremhæve de regler der er mht denne plage. UANSET hvad diverse vagtlæger siger så SMITTER ringorm som ind i h... Derfor har vi i bestyrelsen fastlagt nogle regler ang. Dette. Hvis der konstateres ringorm ved en bryder er vedkommende sat i karantæne mht. træning indtil der ikke længere er synlige spor efter denne svamp. Dette vil forhåbentlig gøre det hurtigere og begrænse smitten til et minimum. Bryderen kan selvfølgelig i stedet evt. løbe med løbeholdet, men ingen kropskontakt med andre brydere i perioden. Man kan købe en creme på apoteket der
(hvis man begynder tidlig nok) kan fjerne ringorm i løbet af ca. 14 dage.

Trænersituationen.
Der er desværre endnu ikke noget endeligt faldet på plads i denne sag, både Knud Knudsen og Hans G arbejder på at finde en løsning på vores problem. Mikkel Bertelsen har heldigvis lovet at hjælpe os igennem den første tid, indtil vi har en blivende løsning på plads. Mere herom senere.

Hjemmesiden.
Brian Matz har heldigvis taget posten som Webmaster på bkhermod.dk hvilket allerede nu kan ses, det er en flot og professionel hjemmeside han har fået lavet på meget kort tid. Der vil ske en masse opdatering i den nærmeste tid, så vend ofte tilbage og tjek for nyheder.

VM i brydning.
Valhal, BK Hermods støtteforening har taget initiativ til at vi kan komme meget billigt med til VM i Herning. Der er kun plads til 50 personer i bussen så det er efter først til mølle princippet. Medlemmer af Hermod eller Valhalla indbydes hermed til bryde VM i Herning. Med afgang fra brydeklubben Hermod lørdag den 26. September 2009 kl. 10.00
Billetter købes i Hermod efter først til mølle princippet eller bestilles hos undertegnede. Pris 150 kr. for bustur, Valhalla morgenkomplet på vej til Herning, VM billetter, øl og vand på hjemturen, masser af god brydning og socialt samvær. Bussen kører retur fra Herning kl. 22.00 præcis. (Finalerne slutter 21.30)

Seniorhold.
Vi vil meget gerne prøve at starte et senior hold op i Hermod, derfor opfordrer vi alle forældrer og i må gerne vise dette til jeres venner og naboer, en sjov og helt sikkert effektiv måde at komme i form på. Lige så snart vi er oppe på 10 i denne kategori vil der starte træning. Tilmelding til Hans Gadegaard.

Sportslig hilsen
Hans

Se nyhedsbrevet som pdf