Nyheder

Nyheder

Afskedsreception

Sidste NytPosted by Jørgen Rasmussen Sat, April 27, 2013 20:27:39

Tak for 37 års arbejde

D. 27. april 2013 blev der holdt reception for Knud og Åse Knudsen.

Det var en lidt kold, men solrig dag, da Hermod takkede Knud og Åse Knudsen for 37 års arbejde for klubben. Som Knud sagde i sin tale, har han aldrig deltaget i en brydetræning, men hans søn har tidligere være drenge- og ungdomsbryder. Vi kan her i Hermod være glade for at Knud og Åse er blevet ”hængende” selv om sønnen fandt andre interesser.

Dagen bød på mange gæster, der er tilknyttet klubben og ”gamle” kendinger, og der blev hevet mange gamle historier frem. Gavebordet var lige ved at være for lille til de mange gaver, og vi må håbe at Knud og Åse har mange venner, der kan hjælpe dem med at drikke de mange vine, som gæsterne kom med. Knud slap ikke for talerne og både den nuværende og tidligere formand Hans Gadegård holdt takketaler for Knud, som øjnesynligt blev rørt. Formanden for brydeforbundet holdt også en underholdende tale, som gav os andre et spændende indblik i, hvor stort et arbejde Knud har udført både på klubplan og på forbundsplan.

Der var en hyggelig og varm stemning og snakke gik lystigt mellem smørrebrød, kage, vin, øl og ostebord. Og vi slipper jo ikke Knud helt, da han stadig vil være en stor hjælp ved Kræmmermarkedet de næste 3 år. Der blev flere gange råbt 3 gange hurra for Knud og han blev hædret på behørig vis.

DM 2013 Pige/junior

Stævner & ResultaterPosted by Jørgen Rasmussen Sun, March 24, 2013 17:57:56


Det blev til 3 medaljer til tøserne en af hver karat.

Stort tillykke til bryderne med den flotte indsats

Se flere billeder fra DM under billeder

Horsens kommunes Idrætspris

Sidste NytPosted by Jørgen Rasmussen Mon, February 04, 2013 21:50:02

Eva Buxbom og Christina Mouritsen modtog velfortjent Horsens Kommunes Idrætspris som Hermods Danske mestre 2012.

Kredsturnering 2-2-2013

Stævner & ResultaterPosted by Jørgen Rasmussen Sun, February 03, 2013 22:58:59

Fra Venstre: Mikkel Nyrup, Julie H Jensen, Victor Bak Jensen

Kredsturnering, Herning. Hermod Horsens havde tre level 1 brydere i action ved weekendens kredsturnering, hvor bryderne gjorde en god figur og vandt guld og bronze.

Julie H Jensen 33kg. klassen vandt guld. Hun havde to gode kampe mod drenge, Julie viste at hun på trods af hun måtte kæmpe i græsk – romersk stil, og ikke fristils brydning, som piger normalt kæmper, uden problemer besejrede de to drenge.

Mikkel Nyrup 40kg. klassen havde debut som bryder og høstede fortjent bronze. Mikkel havde to kampe kampe og udviste stor kampgejst og kæmpede bravt.

Victor Bak Jensen 28kg. klassen debuterede ligeledes i Herning efter kun to måneders brydetræning. Efter en hård modstander i første kamp, steg kampgejsten og han kæmpede sig til en flot bronzemedalje i de to efterfølgende kampe.

Mikkel Nyrup og Victor Bak Jensen kvalificerede sig ligeledes til Brydeforbundets Motorik mærke. Efter den flotte indsats.

Yderligere info Jørgen Rasmussen jmbr@live.dk 50929424

Operation svamp

Nyt fra BestyrelsenPosted by Jørgen Rasmussen Sun, February 03, 2013 11:42:00


Dana Cup 2013

Stævner & ResultaterPosted by Jørgen Rasmussen Sun, January 27, 2013 12:35:20

BK Hermods formand Eva Buxbom smykker sig medguld og pokal

Dana Cup, Lund Sverige. Eva Buxbom, BK Hermod viste imponerende form og gjorde rent bor i Sverige.

Eva Buxbom, 59kg. klassen, deltog som eneste bryder fra DK Hermod i Dana Cuppen i Lund, Sverige hvor 195 brydere havde sat hinanden stævne. I finalen mødte hun Lina Widbom fra EAI Brottning, Sverige. Det stod hurtigt klart, at der var klasseforskel. Eva gjorde kort proces med nogle gode fejningerne og med hurtig opfølgning i gulvet fik hun svenskerens skulder presset hårdt ned i måtten. Hermed var udfordreren bragt til fald, og finalen blev således afgjort allerede i 1. runde. BK Hermods formand blev efterfølgende kåret til stævnets bedste kvindebryder og kunne efterfølgende smykke sig med både gulmedalje og pokal.

Yderligere info jmbr@live.dk 50929424

Referat Bmøde 5 jan 2013

Nyt fra BestyrelsenPosted by Hermod Fri, January 18, 2013 18:53:39