Nyheder

Nyheder

Afskedsreception

Sidste NytPosted by Jørgen Rasmussen Sat, April 27, 2013 20:27:39

Tak for 37 års arbejde

D. 27. april 2013 blev der holdt reception for Knud og Åse Knudsen.

Det var en lidt kold, men solrig dag, da Hermod takkede Knud og Åse Knudsen for 37 års arbejde for klubben. Som Knud sagde i sin tale, har han aldrig deltaget i en brydetræning, men hans søn har tidligere være drenge- og ungdomsbryder. Vi kan her i Hermod være glade for at Knud og Åse er blevet ”hængende” selv om sønnen fandt andre interesser.

Dagen bød på mange gæster, der er tilknyttet klubben og ”gamle” kendinger, og der blev hevet mange gamle historier frem. Gavebordet var lige ved at være for lille til de mange gaver, og vi må håbe at Knud og Åse har mange venner, der kan hjælpe dem med at drikke de mange vine, som gæsterne kom med. Knud slap ikke for talerne og både den nuværende og tidligere formand Hans Gadegård holdt takketaler for Knud, som øjnesynligt blev rørt. Formanden for brydeforbundet holdt også en underholdende tale, som gav os andre et spændende indblik i, hvor stort et arbejde Knud har udført både på klubplan og på forbundsplan.

Der var en hyggelig og varm stemning og snakke gik lystigt mellem smørrebrød, kage, vin, øl og ostebord. Og vi slipper jo ikke Knud helt, da han stadig vil være en stor hjælp ved Kræmmermarkedet de næste 3 år. Der blev flere gange råbt 3 gange hurra for Knud og han blev hædret på behørig vis.